2012. június 29., péntek

jól megjártuk

... az erdőt, de az átok vadászházhoz mégsem jutottunk. Óóó hogyaza!...
Nem töltöttem be a koordinátáit a kis Garminba, basszus, mert azt hittem, rajta van az alap térképen. Nos, nem volt rajta. Itthon persze vágtattam megnézni, hogy merre van konkrétan & mennyire voltunk még tőle amikor visszafordultunk: na, úgy 200 méterre; ott figyelt a köv. kanyar mögött ugyanis, ahová már nem mentünk.

Szuper ügy! Azt hiszem ismétlés következik, mert egyébként kellemes kis séta volt, cirka 8 km, leszámítva azt, hogy ilyen idegesítő kis legyek repkedtek végig a fejünk körül & arcunk előtt.
Az szintén szuper ügy, hogy a tegnap vételezett hasitasiba belepakoltam 1,5 (!) liter vizet, a kutya kis tálacskáját, a Garmint, a telót, a fényképezőbe a pótelemeket & az ótókulcsot... Jaj nagyon tudok! :-D

A fényképezőből nem is kellett volna gondot csinálni, mert egész végig sűrűn benőtt erdőben ballagtunk, nullás kilátással. Igaz, láttunk egy rókát, aminek a boszorkány kimondottan megörült, aszongya: nem is tudta, hogy ilyen kicsi a róka. Hogy ő olyan farkasméretűre gondolt... Ész megáll, hogy a gyerek hamarabb lát élő farkast mint élő rókát, de hát repcsin is hamarabb ült mint autóbuszon, a XXI század szülötte, mit lehet tenni!

Végezetül pedig, a helyi kocsmában meghallgattuk a lecseszést, minek mentünk az erdőbe, ott a medve. Jajistenem. Hogy állítólag hajtóvadászat lesz utána most a hétvégén. Okés, láttunk kb. 3 dzsipet, rossz arcú vadászokkal meg szőke nőkkel telepakolva - feltételezem nem a hites feleségeik voltak. Hihi. Szegény mackóra meg jól rákenik a hétvégi félredugást :-DDDDD

Egy ütőképes kép született, az is csak arról nevezetes, hogy ott átellenben a réten kötöttünk ki tavaly decemberben, amikor elindultunk geoládát keresni, aztán majdnem elgázolt egy mufloncsorda :-) A láda viszont nem ott volt, később azt is levadásztam, a szülinapomon, tehát emlékezetes a dolog  :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése