2012. április 12., csütörtök

zergék & mackók: vasárnap

Vasárnap relatíve korán keltünk, főleg azért, mert relatíve korán mentünk aludni. A napi program a martini skanzen meglátogatása volt. Nem is volt semmi gubanc ezzel; ott volt a hiba hogy nem öltöztem fel rendesen. Hát ki sejtette, hogy áprilisban 0 fok & orkán erejű szél lesz egy egyébként napsütéses, ragyogó vasárnap délelőttön!
Nohát.
Majd belénk fagyott a kaka lélegzet basszus, annyira rettentően hideg volt!
A képek azért szépek lettek (öndicséret el ne hagyj!) és az újabb letörölt kommentre is itt reagálnék, miszerint nem áll szándékomban művészi dógokat művészien fotózni! Csak szép helyeken szép színes, szép éles képeket akarok, amikre jó ránézni. Ha nagyjából visszaadják az adott hely hangulatát, az nem hiba! :-)








Azután visszaértünk a szállásra, abszolúte csontig fagyva. Még neki sem fogtunk a kései ebédnek, már kitört a hóvihar. Nem viccelek, pár perc alatt lehullot vagy 10 centi hó, hogy a gyerekek kimentek hógolyózni & nejlonzacskókon szánkózni :-DDDDD Én meg azóta nem bírok kiolvadni. Egész héten literszámra iszom a forró teát, meg órákig ücsörgök a forró vízben, tökig gázon megy a fűtés, de még csak ma éreztem először, hogy kezdek rendbe jönni, és már nem fázom annyira. Ilyet még életemben nem éreztem, hogy a csontjaim fáztak, belülről!

Hétfőre azután elolvadt a hó (legalábbis az a része, ami frissen hullott; amondó vagyok hogy az átfagyott hókupacok ott lesznek a helyükön még jövő ilyenkor is) és hazajöttünk. Ha már nem volt fehér a karácsony, hát legyen fehér a húsvét, nem igaz?!
Mindent összefoglalva, csudijó kirándulás volt, ránk fért nagyon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése