2012. március 3., szombat

nincs új a nap alatt

Komolyan mondom, kezdem magam úgy érezni, mint valami cirkuszi attrakció.
Az utóbbi időben mindig megtalálnak, ha valakinek éppen mehetnékje van valahová, akkor azonnal elkezd kérdezősködni, hogy:
1. voltunk-e már ott
2. van-e kedvünk menni
3. milyen volt
Őrület! És nem egyszer meg nem kétszer fordult elő, hanem ilyen állandó jelleggel, csak eddig nem figyeltem fel annyira.
Pl. tegnap volt egy telefon kedves ismerőstől, hogy ha jönnek hozzánk, akkor egy túrában benne lennénk-e, valami túra light-ban. Mondom ja, bármikor, csak előtte való héten szóljatok. Megbeszéltük a nasságos úrral, hogy kivisszük őket ide az erdőbe, a vadászházig meg vissza, az is elég lesz :-DDDDD
Ma meg hív a komaasszony. Pozsonyból. Aszongya marha lelkendezve: hallod, hát olyan helyet találtam Magyarországon hogy beszarás, el akarunk menni oda! Mondom na, hova? Hogy ő azt nem mondja meg, mert telefonban baromság, este átküldi a linket, aztán nézzem meg, milyen marha jó, elmehetnénk hétvégére, tuti mi sem voltunk még arrafele :-D Mondom okés, meglesem.
Mondom a nasságos úrnak, hogy a komáék MO-ra akarnak menni velünk. Aszongya jól van. De utána még találgattunk, vajon mi lehet az a csudijó hely, ami ennyire lázba hozta őket?...
Este megjön a mél, benne a link: Miskolctapolca Barlangfürdő.
Jót vihogtunk rajta :-DDDDD

Este kocsmáztunk egyet, akkor meséltük a többieknek, hogy hát majdnem beszerveztek egy miskolci kirándulásra, csak nem megyünk, mert mán voltunk. Erre általános röhögés: meg is lepődtünk volna, ha olyan helyet tudnak mondani ahol még nem voltatok! Na megkaptuk! :-DDDDD De hát komolyan, nem tehetünk róla, hogy nem bírunk ülni a seggünkön nyugalomban!... Jáj.
A miskolci kiruccanás azért sem okés, mert ők húsvétra tervezték, amikor mi éppen a Magas-Fátrába megyünk hegyet mászni :-) Ezt a legmagasabbikat itten (1267 m):

A nap bókját is ideírom. Teljesen szétestem tőle.
Tegnap pár órára megvigyáztam a tesóm gyerekeit. Amikor vitte el őket, aszongya a két éves kislánya az autóban, teljesen elégedetten:
- Jó volt Bijakkánál. Szejetem Bijakkát.
Óóó!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése