2012. március 11., vasárnap

hegylakó lettem

... ebből kifolyólag pedig halhatatlan.
Nos, minderre onnan jöttem rá, hogy mindent túlélek. Jajajajaj.

Először is, túléltem a denevér kolléganőm mindenféle megnyilvánulásait melóban. Nem volt könnyű; igen sok kiszívott vérembe került.
Azután meg túléltem a választási kampányt, ami a vége felé már annyira buta volt, hogy az katasztrófa! Például, a nacionalista magyar párt úgy kampányolt, hogy egy 50 éves, rozsdakupac platós Áviára rákötöztek egy csomó magyar zászlót, aztán ott kiabáltak a platón hátul, hogy szavazzunk rájuk. Hát nooooormális?... Annyira gusztustalan & annyira röhejes volt az egész. Hálistennek nem jutottak be végül a parlamentbe, de komolyan mondom, fájdalmas az a sok piszkosság, ami itt zajlott.
Na ezzel párhuzamosan, leégett a krászna horkai vár.
Elég sok csúfat írtam róla tavaly nyáron, amikor arra jártunk, de azért felgyújtani nem kellett volna, basszus.
Az meg már tegnap kiderült, hogy a római pógárok voltak a hunyók, mert a helyi putri felől terjedt az avartűz a vár felé. Na, ma reggelre már azt is tudni lehetett, hogy hát senki nem tehet róla, mert pulyák vóóóótak akik felgyújtották, ergo gyerekkorúak, nem elítélhetőek. Ehhhhhhh... Szintén nevetséges, hogy a belügyminiszter meg csak a vállát hurcolta a helyszínen, mert hát csak papíron belügyminiszter, az új kormány megalakulásáig... Azt a kérdést meg hát fel sem kell tenni, vajon mit keresett az illegális cigányputri a vár tövében, hmmm? Igaz is, foglalkozzon vele a következő belügyminiszter, viszont látásra. Szégyen ez az ország :-(

Nos emiatt volt az a jó kis idegfeszültség, ami még ma reggel is megvolt. Nem csak nálam, hanem globálisan mindannyiunknál.
Reggelre gyalázatos idő fogadott, pedig milyen szépen beterveztünk egy nagyobb túrát a Börzsönyben. Esett, fújt, marha hideg volt. Felkeltünk időben, utána meg csak nézkéltünk kifelé az ablakon, mi legyen akkor. Végül aztán jött a kedvenc mondásunk: nincs szar idő, csak szar ember, menjünk.
Akkor aztán kezdtek jóra fordulni a dolgok, pedig az időjárás csak egyre rosszabbra fordult :-DDDDD Végezetül sikerült kiszellőznie a sok komor gondolatnak, lett is olyan csúcsfotónk, hogy ihajj! :-)

Remélem a következő hét nyugodalmas punnyadással fog telni. Bár, ezek után nem hinném, hogy akad még olyan dolog, ami felvinné a vérnyomásom!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése