2012. február 7., kedd

a legnagyobb ellenségeim

... továbbra is az emberek!
Most éppen a siránkozás fáraszt, hogyaszongya hideg van. Nem is az a gond, hanem az, hogy egész nyáron azon ríttak, mer meleg van. Jajistenem. Mintha még az életben nem lett volna tél meg nyár!

Mondom mindenkinek, hogy nóóó problém, ezt a kutya hideget mi rendeltük, mert tavasszal nagy bizniszt fogunk csinálni, amikor a sok szétfagyott csőrendszert ki kell cserélni :-DDDDD
Pont azt beszéltük a nasságos úrral, hogy milyen fasza lenne lelépni a hétvégén, túrázni egy nagyot a hóban, csak hát ennek több akadálya is - és egyik sem a hideg meg a hó.
Nomármost, az első akadály az, hogy melózunk szombaton, este meg bálba megyünk. Még valamikor az ősszel elígérkeztünk, aztán most meg muszáj menni, hiába van az, hogy kedve egyikünknek sincs éppen. Ezt a bálos dolgot épp ma tudatosítottam, hogy hűűűű basszus, na el is húztam azon nyomban szoláriumba, legyen már egy kis színem is, ne csak ez a hullafehérség. Hajfestéket is vettem, mert hát esélytelen, hogy akármikor is eljussak a héten fodrászhoz, na nem mintha nagyon készülnék...

A másik ok, ami jelenleg akadályoz a túrázásos tevékenységben, hogy nincs termoszunk csak egy kicsi. Volt egy nagy is, ami összetörött amikor síelni voltunk, aztán csupa tea lett a hátam, majd nem sokkal később hozzáfagyott a hátizsák a hátamhoz :-DDDDD Jókat vihogtunk rajta, viszont a kabátot azóta se mostam ki, milyen jó hogy eszembe jutott. Hügyegyerek.

A boszorkánynak továbbra se emlegettük, hogy hideg van. Szegény gyerek nem tudja. Azt se tudja, ha meleg van. Amikor nyaralni volt a komaasszonyéknál, akkor a komaasszony mondta a telefonba, hogy most nem mennek ki az udvarba, mert meleg van. Mondom okés, csinálja ahogy jónak látja, de a boszorkánynak meg ne mondja, nehogy aztán megjegyezze mint lehetséges kifogást. A boszorkánynak halványlila elképzelése sincs róla, hogy ha hideg/meleg van, akkor vannak dolgok amit nem lehet csinálni. Pl. kimenni, fürdeni, síelni, nagyot kirándulni, ésígytovább.
Az is biztos, hogy nem is vezetem be, még a fogcsikorgató hideg miatt se.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése