2012. november 7., szerda

már csak ez hiányzott

Az a baj, hogy ismerősöm lett FB-n a boszorkány osztályfőnöke. Magamtól ugyan be nem jelöltem volna, de a boszorkány nyafogott, hogy a tanító néni azt mondta, kiteszi FB-ra a legjobb úszótanfolyamos képeket... Szóval vissza kell fognom magam, ezentúl csak semmi primitív megnyilvánulás, ja, hogy a macska rúgja meg!
Mit meg nem tesz a szerető édesanya a gyerekéért???
:-D

Update
Ahogy elnéztem, nincs is semmi gond az osztályfőnökkel. Ilyen mániákus szakácsnő vonalon tevékenykedik, rengeteg receptet megoszt :-) Ezenkívül eljár horgászni a pasijával, aki saccra több évvel fiatalabb... Hmm, élni tudni kell!
Rajta kívül vannak még itten ismerőseim a tanári vonalról. Jaj, őket azért sokkalta nehezebben viselem, méghozzá annyira, hogy a rajzos tanító néni egy nap után tiltólistára került. Valami abortusz ellenes aktivista az öreglány, amitől azonnal kinyílt a bicska a zsebemben. Pluszban állandóan a sérült gyerekekkel van elfoglalva, anyámborogass, szal egyik reggel beültem kávézni a gép elé, aztán látom ám hogy vagy 30 hoaxot megosztott. Megesküdnék rá, hogy a bejegyzések háromnegyede az volt - na mindegy. Megfordult a fejemben, hogy egyszerű polgárpukkasztásból csinálok egy képet a boszorkányról (megmondom neki hogy vágjon sírós, szomorú ábrázatot, höhö), azután photoshoppal jól megbuzerálom, mintha agyon lenne verve a gyerek, vagy valami undorító fekélyeket rávarázsolok, azután meg kiírom hogy ez itten a lyányom, ha van szíved megosztod............... Szal így. Lehet hogy megcsinálom, mert nagyon felcsesződtem a tanító néni ténykedésein :-D Komplett idióta, na.
A régi napközis tanító néni még nincs tiltólistán, de hamarosan odakerül. Na ő meg az állatbarát, naponta többször oszt meg menhelyes kutyákról képet. Ez eddig még nem is gond, hanem a múltkor odasandítottam, aztán látom ám hogy már a csehországi menhelyeknél tart. Huh. Most nem értem, ki a bánat menne innen kutyáért egy csehországi menhelyre............ Na mindegy. A következő rossz húzásakor tiltom és kész.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése