2013. december 15., vasárnap

hűűű azannya

... hogy mi mekkorát síeltünk ma!
Végre kinyitott a kedvenc pályánk Krahulen, hát muszáj volt rögtön felkeresni. Okés, volt hó, de nem a legjobb minőségű - a pálya tetején leginkább a jeges alap maradt, ahogy a bazi szél lefújta onnan a friss havat, de lejjebb már szuper volt minden. Ilyen kis malőr nem tud rontani a tényen, hogy ami jó az jó! :-)
Egész tegnap meseszép inverziós képeket töltöttek fel a FB-ra, na ez ma már nem volt érvényes. Borzasztó köd vagy felhő vagy nem is tudom mi takarta el a hegyet egész nap. Leghamarabb felhő lehetett, mert úgy gondolom, hogy a ködben nem fúj süvítő jeges szél, abból a kellemetlenebbik nyirkos, kibírhatatlan fajtából!... Hát most fújt. Basszus. A bazi vastag technikai pulcsim meg itthon volt a jó meleg szobában, óóóó te hügyegyerek. Reggel, ki tudja milyen ihlet hatására azt gondoltam, hogy elég a vékonyabb is. Hehe. Nos nem volt elég.
Fázás ellen pedig legjobb módszer a mozgás, az igaz, csak nem ez a kiegyenlítetlen fajta, mint a síelés. Ez egész konkrétan nem jó rá, mától ezt is tudom :-D Úgy jártunk le, mint a távirat, teljes gőzön, az alatt nem is fáztam, hanem felfele a liften kegyetlenül. Szal a nap végére tökéletesen átfagytam, cserébe úgy ég a combom, mintha még az életben nem síeltem volna. Jaj. Igaz, hogy a nasságos úrmak és a boszorkánynak is, pedig ők pusztán élvezetből síeltek, nem a vacogás ellen... Meg kell mondanom, hogy egészen különleges látványt nyújthattunk, ahogy az előbb nem bírtunk kiszállni az ótóból itt a ház előtt. Mint három szerencsétlen :-D Foly. köv. nem tudom mikor, valószínűleg az ünnepek között.

Van extrém terv is: ha minden igaz, pénteken éjjel kimegyünk az erdőbe egy kis kalandtúrára. Sötétedéskor indulnánk, aztán úgy éjfél tájon meg haza, mert szombaton melózunk! Őrült egy ötlet, nem is tőlem származik, de már várom nagyon!

Végezetül pedig még egy kép, a változatosság kedvéért ismét Bruce-ról. Egy újabb ékes kis bizonyíték, hogy nem vizet prédikál közben meg bort iszik... Széthullottam teljesen! <3








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése