2013. május 20., hétfő

téves besorolás

... vóóót a Sólyom szikláé, na de komolyan! :-D
Tudniillik azt olvastam, hogy az egész túra egy könnyű kis séta, távban alig 10 km, magasságban 500 tájon, szóval szuper ügy, bemelegítésnek tökéletes lesz. Haha.

Nem tudom volt -e errefele egyáltalán az az észkombájn, aki könnyűnek sorolta be vagy csak odahaza a számítógép előtt jutott elhamarkodott következtetésre; neadjisten tényleg volt kinn viszont akkut nagyzolási hóbortban szenvedett, na de mindegy, mert istenkirály túra volt, mindennel, ami kell! :-DDDDD Az én besorolásom szerint közepesen nehéz, esetleg a közepestől kicsivel nehezebb, a rossz minőségű terep meg a rossz jelölés miatt.
Volt itt minden, ami egy szuper túrához kell.

Például mesés rét, patakkal a közepén:
Azután volt orrot koptató emelkedő egy sűrűn benőtt fiatalosban. Ezt a részét speciel szívesen kihagytam volna. Nem az emelkedő, hanem az átláthatatlan fiatalos miatt. Ehhh. Most tavasszal pont erre történt egy medvetámadás, mikor a maci leharapta a cipőt a pajtyi lábáról, aztán elég sokszor gondoltam rá... Hmm. Szóval vihartempóban spuriztunk felfelé :-))
Aztán átértünk az öreg erdőbe, na az csodaszép bükkös volt. Áááááá ilyet nagyon-nagyon szeretek! Az emelkedő kicsit lankadt, de csak azért, hogy újból erőre kapjon, és a változatosság kedvéért egy bazi meredek, laza sziklás, sok kreativitást igénylő részen folytatódjék:
A boszorkánynak veszünk egy normális hátizsákot, mert ezt a mostanit kinőtte, aztán csak kínlódott vele. Itt a képen is oldalba csúszott szegénynek :-/
A laza sziklás rész a nyereg után tömör sziklássá változott, ezen azért könnyebb volt feljutni:
Végezetül pedig, egy újabb bazi nagy emelkedő után már fenn is voltunk a csúcson :-DDDDD
Gondolom ha valakinek lett volna kedve láncokat beépíteni, akkor már rég biztosítva lennének a rázós részek, na de turistajelzést festeni se volt kedve senkinek, ahogy azt észrevettük...  Jaj :-D
Odafenn pedig a lélegzetelállító kilátás fogadott:

Szóval így történt. Nagyon-nagyon szuper volt. Ettől jobb helyre jelenleg nem is mehettünk volna! Jó viszonyítási alap ez most, mert sokkalta jobb formában vagyunk mint gondoltuk. Lehet hogy az egész téli síelés megtette a magáét?... :-))))))))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése