2013. június 10., hétfő

ajaj

Szóval felmentünk az erdőbe, de mégsem esett jól. Nem tudom hol volt a gond, hiszen nem vagyunk rossz kondiban, vittünk elég vizet, kaját is, ismerjük az utat hogy töksötétben is végig tudnánk rajta menni, tudjuk a távokat, hol vannak az emelkedők, hol vannak az ereszkedők, évente többször is teljesítjük, és mégis... Egy csomó helyen kellett pihenni, csak úgy, mert nem éreztem magam valami pompásan. Ehhhh. Egyszer olyan szívdobogást kaptam, hogy a fülemben dobogott, másodszor meg úgy megszédültem, hogy kis lila izék lettek a szemem előtt... Ajaj.
Pluszban szarul esett a fülledt meleg, és hogy milliónyi rovar hemzsegett mindenhol. A szúnyogok csak az alaphangot adták a sok kis idegesítő légynek, akik mindenképp a fülemben akartak közösülni, vagy mijabánat... :-)
Szal elég szar ügy volt ez a mai kis túra, pedig távban pont 10 km, emelkedőileg meg 556 méter volt összesen. Na mindegy, nem értem, de hát nem is kell nekem mindent érteni. Verje meg a lápi lidérc!!

A képeim viszont naccerűek lettek! Amiatt megérte felmászni, az tuti!
víz mindenütt
 jól látható az éles bal kanyart jelző tábla
 Bazilika...háttérben a Dunával, ami általában nem ott folyik 
 nem a Nílus-delta, hanem a Duna
 buszmegálló
 elöntött (lakatlan) házak
a tankon kívül a másik közlekedési eszköz az InterCity

Nos ezért túráztunk ma ennyit, de legalább megszellőztettük a Nikont, ami továbbra is remek szuper-zoomokat gyárt. Áááááá imádom, hogy légvonalban több mint 5 km-re tüköréles képeket lő! És ha már itt tartok, akkor a tegnapi katasztrófaképekből is legyen itt egypár:
 a bezsákozott átjáró a kövek közt enged át
 kilátás az átjáró túloldalára... a vízszint aktuálisan 1,7 m



 tegnap még csak egy szivattyú ment, ma már kettő
 a kacsák kimondottan élvezik a helyzetet
 abszolút aktuális tájkép
abszolút aktuális képeslap, mobilgáttal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése